Roger Adrià, campió de la Copa d'Espanya de ciclisme de carretera en elit i sub-23

Amb tan sols 21 anys acabats de fer, el ciclista de Sant Cugat s'ha imposat "en la competició nacional més important que es pot guanyar"

El ciclista de Sant Cugat, Roger Adrià, s'ha adjudicat la classificació general individual de la Copa d'Espanya de ciclisme de carretera, en les categories d'elit i sub-23, tot i que només té 21 anys acabats de fer. El de les Planes s'ha assegurat aquest nou èxit de la seva carrera esportiva després de finalitzar segon, en la 9a i última prova de la Copa d'Espanya, el Gran Premi Macario, a Alcalá de Henares (Madrid), aquest diumenge 5 de maig. Adrià també ha guanyat amb el seu equip, el Lizarte, la classificació general per equips de la Copa d'Espanya. Adrià ha aconseguit una victòria, en la 5a prova; dues segones posicions, en la 3a i 9a prova, i un tercer lloc en la 7a prova, en aquesta competició que s'ha desenvolupat del febrer al maig.

Roger Adrià: "La competició nacional més important que es pot guanyar"

 
GetFileAttachment 1

Roger Adrià. FOTO: Equip Lizarte

 

Roger Adrià ha destacat que la Copa d'Espanya "és la competició nacional més important que es pot guanyar i, per això, estic molt content. Guanyar-la és molt difícil, ja que has de ser molt regular en les 9 proves que es fan".

 

Ara, a la Volta a Navarra i al Giro d'Itàlia

Ara, el santcugatenc s'estrena per competir en la Volta a Navarra (del 29 de maig al 2 de juny) i al Giro d'Itàlia (del 13 al 23 de juny).

Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem