Rovira: "Si l'organització de la Sant Silvestre la vol fer, per nosaltres encantats"

Domingo López, de l'organització, ha assegurat que "estem disposats a asseure'ns amb l'Eloi Rovira quantes vegades sigui necessari. Estaríem molt contents de continuar"

La ciutat podria viure i gaudir de la 10a edició de l'emblemàtica cursa Sant Silvestre de Sant Cugat, que se celebraria el 31 de desembre d'aquest 2019. Després del lliurament de premis de l'última edició, que s'ha celebrat aquest divendres, 11 de gener, a l'ajuntament, Eloi Rovira, tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports, i Domingo López, representant de l'organització, el Club Atlètic Barcelonès, han fet públic la seva intenció d'asseure's i provar de desencallar una situació que, ara per ara, fa que la Sant Silvestre de Sant Cugat es deixi de celebrar.

Més info: Díaz i Bel, els dos millors atletes locals de la 9a Sant Silvestre de Sant Cugat

Trobada per prendre decisions

Eloi Rovira ha assegurat que "ara ens asseurem a valorar com ha anat aquesta novena edició i, si hi ha una possibilitat, per petita que sigui, doncs ens asseurem a parlar-ne per continuar-la fent". També ha explicat que "els organitzadors són ells i, per tant, qui té la decisió definitiva són ells. Nosaltres, com a ajuntament, evidentment posem condicions, però qui pren la decisió de fer-la o no són ells, els organitzadors. Ens asseurem a parlar-ne i, si ells veuen l'opció de tornar-la a fer, per nosaltres encantats". El tinent d'alcalde, com ja va explicar el 31 de desembre en declaracions al TOT Sant Cugat, ha dit que "nosaltres sempre hem valorat molt positivament aquesta cursa. En el seu dia, ens va traslladar unes dificultats econòmiques en l'organització de la cursa, i aquest any 2018 l'Ajuntament ja ha fet un esforç econòmic perquè la ciutat era Ciutat Europea de l'Esport 2018. En els darrers anys ja hem anat fent una aportació econòmica més gran perquè la cursa es pogués celebrar".

Més info: Rovira: “Si la Sant Silvestre s'ho repensa, li facilitarem les coses, com sempre"

Domingo López, agraït amb els santcugatencs

Domingo López, que en els parlaments de l'acte ha assegurat que els atletes de Sant Cugat "ens estimen i nosaltres els estimem", ha afirmat més tard als mitjans de comunicació que "estem disposats a asseure'ns amb l'Eloi Rovira quantes vegades sigui necessari. Estaríem molt contents de continuar. Nosaltres estem molt contents. Hem estat uns inquilins que sempre hem pagat el lloguer. En els últims 3 anys hem perdut diners, i no ho fem per guanyar diners, sinó per no perdre'n".

Més info: Jaume Leiva i Zoya Naumov guanyen l'última Sant Silvestre de Sant Cugat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem