Sant Cugat Creix presenta la plataforma formativa iCreix

L'associació ho ha presentat als directius i responsables tècnics de les entitats adherides a la Carta Ètica-Ethics4Sports en el nou curs 2017-2018

L'associació Sant Cugat Creix ha presentat als directius i als responsables tècnics de les entitats adherides a la Carta Ètica-Ethics4Sports el nou curs 2017-2018. Ha estat aquest dilluns, 16 d'octubre, a la tarda, a l'Hotel Sant Cugat, on s'ha presentat la plataforma formativa iCreix.

En un entorn generat amb l'eina Moodle, la més utilitzada per universitats i instituts a escala mundial, s'anirà desenvolupant la informació de suport que tindran a la seva disposició tots els tècnics de les entitats adherides, i que pretén arribar al nombre més gran de personal tècnic possible. Aquesta eina neix amb aquest curs de suport a la difusió de la Carta Ètica dins del projecte Ethics4Sports i també s'està desenvolupant i actualitzant conjuntament amb la resta de socis del consorci en l'àmbit europeu.

El primer curs de l'iCreix

El curs seleccionat per a la posada en marxa d'aquesta plataforma virtual és el que introdueix l'activitat "Estirem els Valors", que serveix per difondre a l'esport de base el contingut del programa Ethics4Sports. Els tècnics poden avançar de manera intuïtiva per un contingut i diverses avaluacions que els ajudaran a implementar aquesta activitat durant les sessions d'entrenament. A aquest contingut se li aniran sumant d'altres durant la temporada.

Que és Moodle?

Moodle és un entorn virtual d'aprenentatge que està en boca de cada vegada més professors. Instituts i universitats aposten per aquesta plataforma lliure de e-learning, amb un entorn virtual que compte en el món amb més de 2 milions d'usuaris. El sistema s'ha traduït a 70 idiomes, i 1.300 instituts i universitats de l'Estat espanyol fa servir Moodle com a complement de la classe presencial. En tres anys, aquesta plataforma de codi obert s'ha posat al capdavant internacional del mercat d'aprenentatge a distància, l'e-learning.

Les 13 entitats que aquest curs 2017-2018 participaran de la Carta Ètica de Sant Cugat Creix són: Club Voleibol Sant Cugat, Club de Rugby Sant Cugat, Junior FC, Futbol Sala Sant Cugat, Sant Cugat Futbol Club; CFU Mira-sol Baco, Club Artística Sant Cugat, Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, Unió Esportiva Sant Cugat, Qbasket Sant Cugat, CE Balls de Saló, Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) i Paidos.

El Muntanyenc i l'handbol no segueixen

El Club Muntanyenc Sant Cugat i el Club Handbol Sant Cugat han decidit no adherir-se a la Carta Ètica aquesta campanya. D'altra banda, el Patí Hoquei Club Sant Cugat encara no ha signat el conveni amb Sant Cugat Creix, i el Club Sincro Sant Cugat ha estat absorbit pel Complex Esportiu Valldoreix, que tampoc ha decidit si s'adhereix al projecte.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem