Canals – Galeria d’Art i el TR3SC ens presenten el ‘Vermut Cultural’

La nova proposta de la galeria santcugatenca per activar l’art a Sant Cugat

Sota el lema En temps de crisi, enginy, que ha signat la Canals-Galeria d’Art, la sala ara ens proposa, juntament amb el Club de Cultura TRE3SC, fer un Vermut Cultural a Sant Cugat.

Una activitat, adreçada a tota la família, i que es portarà a terme el 29 de gener. El que es proposa és visitar l’exposició de la Sala Rusinyol acompanyats pel propi artista, Malvehy. Tot seguit, els participants recorreran el Claustre i el Monestir de Sant Cugat, tot amb guia per no perdre’s cap detall. La ruta finalitzarà a Canals-Galeria d’Art, on es visitarà la mostra de Ramon Herreros, comentada per l’artista. L’activitat finalitzarà amb un aperitiu Vermut.

Què es podrà veure?
Al llarg del recorregut es podran veure les pedres romanes de la fortificació romana de Sant Cugat, indret de la via Augusta (Roma a Cadis), les històriques cases de finals de segle passat de la plaça Octavià i les cases del monjos del segle XVIII del carrer de la Creu.

Tot plegat, una manera molt diferent de descobrí el Sant Cugat d'ahir i d'avui.

Entrades
Fer el Vermut cultural a Sant Cugat té un cost de 15 euros, però amb els avantatges del Club TR3SC, el cost és de 6 euros.

Podeu adquirir les vostres entrades aquí.

L’activitat s’iniciarà diumenge 29 de gener, a les 11 hores, a Canals-Galeria d’Art, al carrer de la Creu.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem