Canals i Villa 50 sumen forces per crear sinergies

La galeria i el restaurant santcugatencs combinen l'art visual amb l'art culinari

Canals-Galeria d'Art i el restaurant Villa 50 de Sant Cugat han fet públic aquest dimarts, 24 de gener, l'acord al qual ambdues parts han arribat per “donar un impuls al comerç local”, com ha assenyalat Isabel Coll, responsable del restaurant. Gràcies a aquest acord, els dos establiments combinen l'art culinari amb les arts visuals.

Des d'avui, i durant sis mesos, aquells que optin per gaudir d'un bon àpat a Villa 50 podran veure exposades a les parets del restaurant obres de Grau-Garriga, facilitades per Canals-Galeria d'Art. A més, s'ha inclòs a la carta un plat que és la reproducció d'un tapís de l'artista, i s'està treballant amb un postre inspirant també en la seva obra.

Com ha explicat Josep Canals, director de Canals-Galeria d'Art, “dues petites empreses de Sant Cugat ens hem unit per donar una esperança nova; movem l'economia en aquests moments en que tot sembla que és desànim”.

A l'acte ha assistit el tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, qui ha assenyalat que, des de l'Ajuntament, “pensem en clau d'excel·lència, i l'art i la cuina són dos pilars clau que units poden fer molt per l'economia de la ciutat”. A més, ha destacat la seva voluntat “de donar suport a les petites empreses que són les que més estan patint els mals moments”, i ha recordat la frase signada per Josep Canals de “en temps de crisi, enginy”, tot dient que “és vital crear sinergies, perquè la capacitat de col·laborar és la bona direcció per anar endavant”.

Un projecte que tot just comença
Isabel Coll ha assenyalat que la voluntat d'aquest acord amb la galeria santcugatenca és tenir una exposició cada sis mesos i incorporar l'art de l'artista exposat a la carta del restaurant amb algun plat inspirat en la seva obra.

Josep Canals, per la seva banda, ha destacat que la voluntat és tenir sempre artistes santcugatencs exposats, i ha posat èmfasi en que “en un moment de desencís, volem donar il·lusió a la ciutat i al país”, perquè “ens en podem sortir”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem