Dos correfocs per Festa Major

L'infantil i jove serà el divendres, 30 de juny, i el d'adults el dissabte, 1 de juliol

Els Diables de Sant Cugat ompliran de foc dos de les cinc nits de Festa Major a la ciutat aquest any. Com és habitual, la colla oferirà un correfoc infantil i jove, i un altre per a adults.

El primer, l'infantil i de joves, se celebrarà el divendres, 30 de juny, a partir de les 20.30 hores. La colla local estarà acompanyada en aquesta ocasió pels Diables de Castellterçol i els Dimonis Bon Pasfoc del barri de Bon Pastor de Barcelona. Un correfoc que començarà i acabarà a la plaça d'Octavià, i que seguirà el següent recorregut:

Carrer de la Plana de l’Hospital, carrer de la Fàbrica, carrer de Santa Anna, carrer de Castillejos, carrer de Sant Martí, carrer de Sabadell, plaça de Sant Pere, avinguda de Catalunya, avinguda Rius i Taulet, plaça dels Quatre Cantons, carrer de Gorina, plaça de Magí Bartralot, carrer de Gorina, carrer de Santiago Rusiñol i plaça d’Octavià.

Pel que fa al Correfoc d'adults, aquest se celebrarà el dissabte, 1 de juliol, a partir de les 22.30 hores. Enguany, els Diables de Sant Cugat estaran acompanyats pels Diables de la Barceloneta, la Diabòlica de Gràcia, i el Tro de Falguera de Sant Feliu de Llobregat.

El recorregut que seguirà serà: carrer de la Plana de l’Hospital, carrer de la Fàbrica, carrer de Santa Anna, carrer de Castillejos, carrer de Sant Martí, carrer de Sabadell, plaça de Sant Pere, avinguda de Catalunya, avinguda Rius i Taulet, plaça dels Quatre Cantons, carrer de Gorina, carrer de la Sort, rambla del Celler, carrer del Carme, carrer de Gorina, carrer de Santiago Rusiñol i plaça d’Octavià.

La festa del foc seguirà en aquest punt a les 00.15 hores amb una tabalada conjunta i els Versots de Diables. El punt final el posarà l'Esclat de foc a les 00.45 hores.

Seguiu aquests consells per gaudir de la festa amb seguretat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem