Concert de guitarra flamenca a Canals Galeria d'Art

La sala acollirà el guitarrista Javier Moreno Almeida aquest dissabte 11 de febrer a les 19 hores

Canals-Galeria d'Art continua apostant per l'enginy en temps de crisi, i aquest cap de setmana torna la música a la sala. Aquest cop ho fa amb el recital de guitarra flamenca a càrrec de Javier Moreno Almeida. El concert, que s'iniciarà a les 19 hores, se celebrarà dissabte 11 de febrer, i el preu de l'entrada és de 3 euros.

La galeria obre, d'aquesta manera, les seves portes a altres arts. Javier Moreno Almeida presentarà la seva obra a Sant Cugat, amb un repertori que comprèn obres de grans guitarristes flamencs, com Gerardo Núñez, Paco de Lucía, o Pepe Habichuela, entre d'altres. A més, també inclou peces del repertori clàssic, amb especial interès en la música de J.S.Bach.

Format al Conservatori del Liceu de Barcelona, Javier Moreno Almeida ha obtingut el grau professional de guitarra flamenca amb el professor Manuel Granados. Al novembre de 2010, l'artista va rebre el segon premi en el Concurs de Guitarra Josep Ferrer, categoria guitarra flamenca i ha realitzat concerts al país i l’estranger.

El concert, patrocinat pel restaurant Villa 50, ens ofereix la possibilitat d'escoltar l'artista interpretant Mercado Persa (Vals-Bulería), de Moraíto Chico; Soledad (Soleá), de Tomatito; Recordando Escencias (Alegrías), de Pepe Habichuela; La Cartuja (Granaína) i Soleá, un son eterno (Soleá), de Gerardo Núñez; i De capote (Soleá por Bulerías) i Oración (Rondeña), de Manolo Sanlúcar.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem