No saps que cuinar? Que tal unes tallarines a la milanesa

Tasta aquest plat econòmic i fàcil de fer

Ingredients:

300 g de tallarines

150 g de xampinyons

75 g de pernil dolç

1 cullerada de salsa de tomàquet (millor que sigui casolà)

200 ml de brou (millor que sigui casolà) 

Un grapat de formatge ratllat

Un polsim de julivert

1 ceba i oli d’oliva

Elaboració:

Bulliu les tallarines uns 9 minuts. En una paella amb una mica d’oli d’oliva, daureu la ceba, prèviament trinxada en fins bocins; abans que s’acabi de fer, afegiu el pernil dolç tallat ben fi.

Un cop estigui, afegiu-hi els xampinyons i coeu-los durant 3 minuts. A continuació, aboqueu-hi el brou i la salsa de tomàquet. Remeneu-ho tot i deixeu coure uns minuts.

Tot seguit, poseu-los en una plata de servir on també hi abocareu la pasta que heu bullit al principi.Barregeu-ho tot per, finalment, afegir-hi un polsim de julivert i un grapat de formatge ratllat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem