Les EMD alcen la veu davant la Llei del Règim Local i d'Hisendes Locals

L’AEMDEC i l'ACM decidiran junts la revisió de la llei, per defensar els interessos de les entitats municipals descentralitzades

Els responsables de l’entitat municipalista i els de l'Agrupació d’Entitats Municipals Descentralitzades de Catalunya (AEMDEC) s’han reunit aquest dimarts 28 de febrer, a la seu de l’Associació Catalana de Municipis. Els reunits han parlat de la importància de les EMD, dins la comissió d'experts que treballen en la revisió de la Llei de Règim Local de Catalunya i la Llei d’Hisendes Locals de Catalunya.

Miquel Buch, president de l'ACM, s'ha mostrat obert a que als representants de les EMD catalanes formar part del grup de treball intern de l’ACM que ha d’elaborar la proposta que l’entitat municipalista presentarà per a la modificació de la Llei de Règim Local i d’Hisendes Locals. Buch també s'ha mostrat disposat a intitucionalitzar les EMD dins de l’ACM i ha convidat l’AEMDEC a formar part del comité executiu de l’entitat.

Josep Puig
, president de l'EMD de Valldoreix i de l'Agrupació d'EMD de Catalunya: “Els oferiments del president de l’ACM són, en tots els sentits, una demostració de la sensibilitat de l’ACM cap a les necessitats i reivindicacions de les EMD. Estem molt satisfets”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem