1 moció institucional, 9 aprovades, 2 retirades i 1 rebutjada

El ple ha durat 5 hores, amb 40 minuts d'intervenció del púbilc

El ple de setembre ha durat gairebé 5 hores, 40 minuts dels quals han estat dedicats al torn de precs i preguntes del públic. En total s'han portat a ple 13 mocions dels grups municipals, de les quals només una ha estat rebutjada, una proposta del PP per tal de rebutjar les conclusions del Procés Constituent del Parlament, en paral·lel a aquesta moció s'ha aprovat una proposta per sí donar suport a la resolució del Parlament de Catalunya. D'altra banda s'han retirat dues mocions més, una de la CUP-PC que volia donar suport a les imputades de la UAB, però que el grup ha decidit presentar al ple vinent per tal de sumar més suports, L'altra moció retirada ha estat un del PP que demanava canviar l'horari del ple, el regidor popular ha decidit  retirar-la, ja que aquesta qüestió es tractarà durant la comissió del ROM ( Reglament Orgànic Municipal).

El barri de Mas Gener ha estat un dels protagonistes de la sessió plenària, ja al torn del públic, però també en el torn de les mocions, ja que s'han aprovat dues propostes per millorar el clavegueram de la zona i evitar el soroll de l'AP-7 i la B-30. També s'ha aprovat relacionada amb un altre barri Can Barata, una proposta a instància del PSC que vol portar l'aigua potable en aquesta ubicació de Sant Cugat. I continuant amb els barris, tot el ple s'ha compromès a fer una revisió del mapa dels consells de barri.



El Ple també ha aprovat una moció per donar suport al Correllengua, una proposta per demanar el tancament del Centre d'Internament d'Emigrants i una proposta per fer més ràpidament el tràmit per demanar el certificat de penals.

A banda Sant Cugat també ah fet una declaració institucional amb la qual s'adhereix a la Campanya 'No puc esperar' que vol donar suport a aquell col·lectiu que per motius de salut han d'utilitzar el lavabo de manera urgent durant el seu dia a dia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem