El govern municipal referma el "ple suport a les institucions del país"

Han emès un comunicat aquest divendres, 22 de setembre

El govern municipal de l'Ajuntament de Sant Cugat ha fet públic un comunicat aquest divendres, 22 de setembre, en el qual es posicionen davant la situació política i institucional que viu en aquests moments Catalunya.

En aquest comunicat, el govern local manifesta el seu "ple suport a totes les institucions del país i referma el seu compromís amb l'autogovern de Catalunya. Sigui quina sigui la situació política, l'autogovern de Catalunya i les seves institucions no poden ser intervingudes, substituïdes i/o anul·lades".

Igualment, destaquen que "davant la situació que viu aquests dies Catalunya i els fets que van succeir el dia 20 de setembre, que han desembocat en l'escorcoll d'edificis del Govern de la Generalitat i en detencions d'alts càrrecs, funcionaris i treballadors d'empreses privades, l'equip de govern de Sant Cugat vol manifestar el seu ferm suport a les institucions catalanes i a la democràcia".

"Les actuacions policials, judicials i de la fiscalia a diferents seus de la Generalitat, empreses i domicilis particulars de càrrecs del Govern Català i altres ens públics dificulten la resolució d'aquest conflicte polític", assenyalen, remarcant que "apostem per la política i el diàleg entre les institucions com a via per assolir acords i solucions".

"Com a govern democràticament escollit per la ciutadania de Sant Cugat, defensem l'exercici dels drets fonamentals en plena llibertat i sense coaccions de cap mena", clouen.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem