Els 25 nous regidors de l'Ajuntament de Sant Cugat

16 dels 25 regidors que prenen possessió del càrrec ja havien estat a l'Ajuntament de Sant Cugat

Aquest dissabte 17 de juny es constitueix el nou Ajuntament de Sant Cugat sorgit de les eleccions municipals. Josep Maria Vallès es proclamarà alcalde i els 25 nous regidors del ple prendran possessió del seu càrrec. 16 dels 25 nous regidors ja han estat a l'Ajuntament. A més, PP i En Comú Poden tornen a tenir representació després de quatre anys i VOX s'estrena. Aquesta és la distribució de regidors: Junts (9), ERC (4), PSC (3), PP (3), CUP (2), VOX (2) i En Comú Podem (2). En canvi, Ciutadans ha desaparegut.

Més info: Junts guanya clarament les eleccions a Sant Cugat i càstig al tripartit

D'entre els 25 regidors elegits a les urnes, hi ha hagut alguns canvis en els partits més perjudicats pels resultats electorals, els que havien format el tripartit. Així, la fins ara alcaldessa Mireia Ingla ha renunciat a l'acta de regidora, donant entrada en el seu lloc a Gemma Aristoy. El socialista Pere Soler també ha anunciat que plega, de manera que entra Pilar Gorina. Els mals resultats electorals d'Esquerra i PSC han provocat aquestes renúncies. D'altra banda, el regidor de la CUP Oriol Sànchez va anunciar que no seguiria com a regidor per motius personals, sent substituït per Ariadna Sierra.

Aquests, són, doncs, els 25 regidors del nou mandat que inicia Sant Cugat:

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem