El carril bici de Sant Cugat a Rubí i l'esport protagonitzen el ple de gener

El ple municipal, que ha estat aturat durant més d'una hora per problemes tècnics, ha presentat una moció institucional, ha aprovat 2 mocions i n'ha rebutjat una altra

Sant Cugat i Rubí quedaran connectats per un carril bici, tal com s'ha aprovat en el Ple Municipal de gener, celebrat el dilluns 24 de gener. D'altra banda, l'adhesió del Museu de Sant Cugat a la Xarxa de Museus d'Història i Monuments de Catalunya i

Amb això, el ple ha donat llum verda a connectar Sant Cugat i Rubí amb un carril bici, tot i el vot en contra de Ciutadans Sant Cugat. Emmarcat en la tercera fase del projecte de construcció del carril bici entre Sant Cugat i Rubí, es tracta d'un tram de 650 metres, amb un pressupost previst de 983.000 euros.

Més info: Llum verda a la connexió amb bici entre Sant Cugat i Rubí

D'altra banda, el Museu de Sant Cugat formarà part de la Xarxa de Museus d'Història i Monuments de Catalunya. L'objectiu d'aquesta adhesió és compartir recursos i exposicions amb la resta de museus que formen part de la Xarxa de Museus d'Història i Monuments de Catalunya.

Més info: Sant Cugat col·labora en la Xarxa de Museus d'Història i Monuments de Catalunya

L'esport centre les mocions

D'altra banda, l'esport ha estat el gran protagonista de les mocions del ple municipal. Amb això, durant la sessió plenària, s'ha presentat una moció per implementar vals esportius per potenciar l'activitat física entre els joves. A més, una moció presentada per Junts per Sant Cugat ha generat diferències entre els grups polítics, i és que mentre que la moció demanava implementar nous mecanismes per potenciar l'esport, l'equip de govern ha aprovat la moció amb esmenes considerant que s'ha de continuar treballant amb les existents.

Més info: Vals esportius: l'aposta de Sant Cugat per potenciar l'activitat física entre els joves

Més info: L'impuls de l'esport a Sant Cugat genera diferències en el ple municipal

D'altra banda, durant el ple municipal s'ha donat llum verda a regular el preu de la llum, en una moció presentada per Junts per Sant Cugat. Finalment, la sessió plenària ha rebutjat una moció sobre la necessitat que els desenvolupaments urbanístics "comptin amb consens ciutadà i polític".

Més info: Sant Cugat vol regular el preu de la llum

Més info: Rebutjada la moció per aturar Ragull Centre

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem