Inversió de més de 30 milions d'euros per 31 projectes a Sant Cugat

Una rotonda a l'entrada de l'Arrabassada, el pont per a ciclistes i vianants per sobre de l'AP-7 o un nou pavelló a Can Magí són alguns dels projectes destacats

L'Ajuntament de Sant Cugat ha anunciat 31 "grans projectes de ciutat" per desenvolupar durant els pròxims anys i que suposaran una inversió de 33,3 milions d'euros. 12 milions provindran del Consistori i la resta els posaran la Generalitat, la Diputació i l'Àrea Metropolitana. "En aquesta ciutat feia molts anys que no s'invertia en equipaments i infraestructures, anem molt endarrerits. Toca fer un impuls", ha assenyalat el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler. A més, s'han presentat projectes als Fons Europeus per valor de 6,1 milions.

La construcció de nous equipaments, la reurbanització de carrers i la mobilitat sostenible centren la major part de les inversions, moltes de les quals ja estaven anunciades. Algunes de les novetats són la instal·lació d'una rotonda a l'entrada de Sant Cugat per la carretera de l'Arrabassada o la construcció d'un pavelló a Can Magí. Altres projectes importants són el complex aqüàtic de Mira-sol, La Mirada, la vianantizació de l'avinguda de Cerdanyola o d'Anselm Clavé, el pont per a vianants i ciclistes per sobre de l'AP-7 a Sant Joan, la millora del carrer d'Emeterio Escudero, el camí escolar de La Floresta o el carril bici entre Valldoreix i La Floresta.

Mireia Ingla: "Ens permet avançar en coses imprescindibles per la ciutat"

"Ens permet avançar en coses imprescindibles per la ciutat i resoldre algunes demandes de molts anys", ha destacat l'alcaldessa, Mireia Ingla. La voluntat és engegar els projectes durant aquest mandat (que acaba el juny de 2023) i poder-ne finalitzar alguns. Pere Soler també ha volgut destacar la distribució territorial de les inversions, amb actuacions a tots els districtes.

Els 31 projectes

Projectes Sant cugat

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem