L'Ajuntament demanarà a Interior unes noves instal·lacions per la Policia Nacional

La moció l'han presentat conjuntament els grups de Ciutadans i el Partit Popular

El ple municipal ha acordat, aquest dilluns 21 de novembre, demanar al Ministeri de l'Interior que inverteixi per tal de proveir d'unes noves instal·lacions de la Policia Nacional.



En la moció, presentada per Ciutadans i pel PP, també es demana que s'estableixi un règim de col·laboració i cooperació entre l'Ajuntament i el Ministeri de l'Interior per tal de promoure les accions necessàries per a millorar les instal·lacions actuals o, si fos el cas la cessió d'un local nou.

En aquest cas tant el portaveu de Ciutadans, Aldo Ciprián, com el portaveu del PP, Álvaro Benejam, han coincidit en remarcar que a la seu de la Policia Nacional es desenvolupen moltes tasques. De fet, en un any atén més de 20.000 tràmits. "La Policia Nacional, en el cas dels estrangers, és la primera porta que piquen a la ciutat per fer diversos tràmits, i l'estat de les instal·lacions dóna una imatge molt dolenta del municipi".

Per la seva banda, ERC-MES ha presentat una moció alternativa per tal de demanar que el Ministeri d'Interior faci un traspàs de competències a la Generalitat, pel que fa als tràmits que expedeix la Policia Nacional. El regidor Èric Gómez, a més, ha afegit que "estem d'enhorabona, per una vegada estem d'acord. És lamentable l'estat de les instal·lacions de la Policia Nacional i no està a l'alçada de l'atenció que es mereixen els santcugatencs".

La moció ha comptat amb el suport de Convergència, del regidor no adscrit, del PSC i del PP i Ciutadans, grups que la presentaven.

Pel que fa a la moció alternativa, ha quedat rebutjada després de comptar amb el suport d'ICV-EUiA i d'ERC-MES. La CUP-PC s'ha abstingut i la resta han votat en contra.

Mireu les millors imatges del ple municipal de novembre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem