Boehringer ampliarà la seva activitat a Sant Cugat

El ple municipal aprova els tràmits urbanístics per permetre l'ampliació de la farmacèutica ubicada a Can Mates

El ple municipal de Sant Cugat farà l'aprovació inicial de l'estudi de detall urbanístic que ha de permetre l'ampliació de l'activitat de la farmacèutica Boehringer Ingleheim, que ha presentat un projecte de creixement a l'Ajuntament. Un tràmit que no s'ha pogut fer fins que ha quedat resolt el tràmit administratiu del cas de Can Mates, on una sentència va obligar l'Ajuntament a refer la reparcel·lació i a pagar vuit milions d'euros en indemnitzacions.

"Ens ha arribat un projecte de Boehringer", va detallar el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, que no va voler donar més detalls sobre la proposta de la farmacèutica. El creixement de la companyia alemanya es materialitzarà dins de la mateixa parcel·la que ocupa actualment.

"Estem especialment orgullosos per possibilitar que a Sant Cugat hi hagi més activitat econòmica", va destacar Calvet.

En aquest sentit, el govern municipal ja ha aprovat la reparcel·lació de Can Mates, tal com va ordenar la justícia. Aquest fet ha permès també posar en el mercat tres parcel·les situades entre Boehringer i la carretera de Rubí. Unes parcel·les que podrien acollir des d'activitat industrial fins a activitat comercial com un hotel.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem