L'Ajuntament exigirà mesures per millorar la seguretat als Túnels de Vallvidrera

L'Ajuntament demanarà a la Generalitat i a la concessionària dels Túnels de Vallvidrera que s'apliquin mesures per millorar-ne la seguretat després d'aprovar una moció de Ciutadans al ple municipal

L'Ajuntament de Sant Cugat demanarà a la Generalitat que apliqui mesures per tal de millorar la seguretat als Túnels de Vallvidrera, després d'aprovar una moció presentada per Ciutadans (Cs) en el ple municipal ordinari del mes de juliol, per unanimitat.

Així, Sant Cugat es compromet a "instar al Govern de la Generalitat a buscar alternatives que millorin la seguretat als Túnels de Vallvidrera", així com "reclamar a la concrecionària que posi en marxa mesures de seguretat per evitar futurs accidents". De totes maneres, la concreció d'aquestes mesures hauran d'anar a càrrec dels tècnics dels ens competents.

El portaveu de Ciutadans, Aldo Ciprián, ha iniciat la seva intervenció posant l'exemple de l'accident mortal de fa unes setmanes als Túnels, abans d'assenyalar que "cada dia 30.000 vehicles passen per aquesta carretera". En aquest sentit, ha apuntat que "sol·licitem que l'empresa adjudicatària col·loqui mesures de seguretat per preveure futurs accidents, tenint en compte la normativa europea.". De totes maneres, ha explicat que les mesures a aplicar "les han de decidir els tècnics.". A banda d'això, Ciprián ha apuntat que han de ser els municipis els que "sol·licitin a la Generalitat que intervingui en aquestes mesures".

Per la seva banda, Cristina Paraira, de Junts per Sant Cugat s'ha limitat a argumentar el vot a favor del seu grup: "Benvinguda qualsevol mesura de seguretat", ha dit. En la mateixa línia ha seguit Francesc Duch, tinent d'alcalde de Cohesió Territorial i Habitatge.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem