Sant Cugat crearà una Taula de Treball per l'emergència climàtica

El Ple Municipal ha aprovat una moció presentada per Junts per Sant Cugat que valora diferents mesures per fer front al canvi climàtic des de l'administració

Sant Cugat treballarà per fer front a l'emergència climàtica, aprovant una moció presentada per Junts per Sant Cugat al ple municipal del mes de juliol, que preveu diferents mesures per fer front al canvi climàtic des de l'administració. La moció s'ha aprovat amb per unanimitat.

D'aquesta manera, Sant Cugat comptarà amb una Taula de Treball Participativa, que es reunirà i proposarà mesures per fer front al canvi climàtic, i es compromet a treballar per una reducció d'emissions del 45% pel 2030 i unes emissions netes nul·les pel 2050.

Joan Puigdomènech, de Junts per Sant Cugat, ha apuntat que "calen mesures urgents" i ha valorat el paper de Fridays For Future: "Han tingut un paper important per sensibilitzar a la ciutadania", ha dit. A més, ha assegurat que cal "posar-se a treballar dins de la ciutat per veure quines accions es poden tirar endavant."

Alba Gordó, comissionada per l'Emergència Climàtica i regidora de Sostenibilitat i Joventut ha explicat que "aquest Govern està molt compromès amb l'emergència climàtica", abans d'afegir que "cal situar la problemàtica del clima en el debat polític." D'altra banda, ha afegit que "a banda de declarar l'emergència climàtica calen accions per fer-li front", i ha animat a la ciutadania a emprendre "accions individuals i col·lectives per assolir aquest objectiu".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem