3 mocions aprovades per unanimitat al ple municipal de Sant Cugat

La sessió ordinària del mes de juliol s'ha celebrat aquest dilluns, 22 de juliol

El Ple municipal del mes de juliol a Sant Cugat del Vallès ha finalitzat aquest dilluns, 22 de juliol, amb tres mocions dels grups municipals aprovades per unanimitat.

D'aquesta manera, ha prosperat la moció presentada per Ciutadans per millorar la seguretat als Túnels de Vallvidrera, i l'Ajuntament exigirà mesures per millorar-ho. Per la seva banda, Junts per Sant Cugat presentava una moció per treballar des de Sant Cugat per fer front a la situació d'emergència climàtica ambiental. Una moció que tirava endavant per unanimitat, acordant, entre altres, crear una Taula de Treball Participativa. Durant el debat de la moció, han estat presents a la sala membres de Fridays for Future.

Finalment, s'ha aprovat per unanimitat la proposta de Junts per Sant Cugat de donar suport a la declaració del "Parlament de les dones".

Fridays for Future durant el Ple municipal. FOTO: TOT Sant Cugat

Fridays for Future durant el Ple municipal. FOTO: TOT Sant Cugat

Durant la sessió ordinària d'aquest dilluns Josep Lluís Lliberia ha oficialitzat la seva renúncia a l'acta de regidor al ple municipal, després que anunciés la seva decisió el passat 15 de juliol.

D'altra banda, s'ha donat llum verda per la instal·lació d'una nova benzinera a Sant Cugat, a la via Augusta, al costat del supermercat Esclat. I també s'ha aprovat impulsar un control del reg per prevenir la legionel·losi a la ciutat.

Després de dues hores de debat, el ple municipal ha finalitzat a les 18 hores, emplaçant la ciutadania a participar a les 20 hores de l'audiència pública corresponent al ple municipal del mes de juliol.

Torn d'audiència pública al ple municipal. FOTO: TOT Sant Cugat

Torn d'audiència pública al ple municipal. FOTO: TOT Sant Cugat

Una audiència pública que ha començat puntual i que ha comptat amb 7 intervencions de veïns i veïnes que han mostrat la seva preocupació per l'estat del barri de Sant Francesc, la manca de la nosmativa de terrasses o el medi ambient, entre altres.

Més info: L'estat del barri de Sant Francesc, les terrasses, a l'audiència pública del ple

Més informació
 
Comentaris

Destaquem