Llum verda per la instal·lació d'una nova benzinera a Sant Cugat

El Ple Municipal ha aprovat la instal·lació d'una nova benzinera a Sant Cugat del Vallès

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha aprovat el darrer tràmit per tal de permetre la instal·lació d'una benzinera a la via Augusta, al costat del supermercat Esclat. El Ple Municipal d'aquest 22 de juliol ha fet l'aprovació provisional de l'activitat, amb el vot a favor de tots els grups menys l'abstenció de Ciutadans. Ara només quedarà l'aprovació definitiva de la Generalitat de Catalunya.

D'aquesta manera es completarà el projecte econòmic de Bon-Preu Esclat a Sant Cugat i en el qual va invertir més de quinze milions d'euros entre el supermercat, un edifici corporatiu i d'oficiones i la benzinera.

El tinent d'alcalde de Cohesió Territorial, Francesc Duch, ha destacat l'aprovació del tràmit. Per la seva banda, el regidor de Junts per Sant Cugat i extinent d'alcalde d'Urbanisme, Joan Puigdomènech, ha agraït la tasca dels tècnics de l'Ajuntament per fer possible la implantació d'Esclat a Sant Cugat que ha fet possible la creació "d'una activitat econòmica important que va apostar per la ciutat".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem