La propietat del Monestir, drets laborals i més expropiacions, al Ple municipal

Aquest dilluns, dia 21 de desembre, se celebra l'últim Ple municipal ordinari del 2015 a partir de les 18.30 hores

La disputa sobre la propietat del Monestir, el cinema en català, la seguretat a Sant Cugat o la situació dels treballadors de Delphi seran algunes de les qüestions que es tractaran al Ple municipal del mes de desembre. Serà aquest dilluns, dia 21 de desembre, a partir de les 18.30 hores a l'ajuntament de Sant Cugat.

Hi ha tres mocions que subscriuen els set partits polítics amb representació al Ple. Es tracta d'una moció de suport a l’empresa Delphi Diesel Systems i a tots els seus treballadors i treballadores; una en  defensa de l’exercici del dret de vot de les persones amb discapacitat intel·lectual i, finalment, una moció instant a la revisió del vigent Pla d’Equipaments de Sant Cugat.

A banda d'aquestes qüestions on coincideixen tots els representants polítics, hi haurà set mocions més sobre la taula. La propietat del Monestir, reclamada pel Bisbat de Terrassa, també serà qüestió de discussió. La potenciació d'aules d'estudi, la publicació de les mocions en el portal de transparència o l'elaboració d'un Reglament de subvencions a les persones amb dificultats per complir amb les obligacions tributàries també són temes que es debatiran.

El Ple també haurà de donar compte de tres expropiacions més de zones verdes, per les quals l'Ajuntament haurà de pagar 2,9 milions d'euros. També es donarà compte de la suspensió del Pla de Millora Urbana de Can Cabassa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem