Sant Cugat estudiarà la necessitat d'implementar un nou casal per a la Gent Gran

El nou espai es treballarà en el marc del Pla d'equipaments

El ple municipal de Sant Cugat del Vallès, celebrat aquest dilluns, 27 de gener, ha acordat estudiar, en el marc del Pla d'equipaments, la necessitat de la implementació, en funció dels recursos, d'un nou casal per a la Gent Gran.

Una mesura que ha rebut el suport de l'equip de govern, amb l'abstenció de Ciutadans, i el vot en contra de Junts per Sant Cugat, formació proposant de la moció per a l'habilitació de l'actual espai de la brigada municipal com a Casal per a la Gent Gran. N'ha votat en contra en aprovar-se les esmenes presentades per l'equip de Govern.

Així, Junts per Sant Cugat proposava que el govern de la Ciutat prioritzés la construcció d'un nou espai per ubicar els serveis de la brigada de parcs i jardins i d'obres de l'Ajuntament, i que un cop fet el trasllat, es rehabilités l'espai ubicat a sota de la plaça de l'U d'Octubre per ubicar-hi un Casal per a la Gent Gran de Sant Cugat.

 

Les esmenes presentades per l'equip de Govern contemplaven que el govern de la ciutat "inclogui en pla d'equipaments, tal com es va anunciar, la construcció del nou espai per ubicar els serveis de la brigada de parcs i jardins i d'obres de l'Ajuntament". Igualment, proposava "estudiar en el marc del Pla d'equipaments la necessitat de la implementació, en funció dels recursos, d'un nou casal per a la Gent Gran".

Núria Fernández, qui ha defensat la moció de Junts per Sant Cugat, ha lamentat que "el govern tripartit no hagi volgut arribar a cap acord", apuntant que la moció resultant amb les esmenes és una "moció aigualida i rebaixada que ens retorna a la línia de sortida".

Núria Gibert, per part de l'equip de Govern, ha assenyalat estar "d'acord en la detecció de la necessitat d'aquest espai", però destacant la necessitat de "planificar la ciutat" fent referència a un pla d'equipaments.

Pel que fa a l'espai proposat per Junts per Sant Cugat, Gibert ha destacat que "ara mateix és insalubre", apuntant que "el volem reformular, i volem que la brigada marxi d'allà", emplaçant a parlar de la proposta d'un nou casal al pla d'equipaments.

Per la seva banda, Sergio Blázquez, per part de Ciutadans, ha anunciat l'abstenció del seu partit, apuntant que "la nostra gent gran necessita un espai digne i suficient per a les activitats", restant a l'espera del criteri tècnic per saber si l'espai proposat és l'idoni. "No es pot improvisar; s'ha de tenir una visió de ciutat més àmplia", ha dit.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem