El Ple Municipal descarta implementar una línia de bus nocturn per a joves

L'equip de Govern ha al·legat que no es pot crear una nova línia de bus per qüestions tècniques i ha explicat que està negociant amb l'AMB

Sant Cugat no tindrà, de moment, una nova línia de bus nocturn adreçat a joves, després que el Ple Municipal hagi rebutjat una moció presentada per Junts per Sant Cugat que pretenia implementar un bus nocturn per connectar les zones d'oci amb el municipi: "És una demanda que existeix, una necessitat", ha explicat la regidora Cristina Paraira, qui ha reconegut que la moció "la moció és un punt de partida".

L'equip de Govern ha argumentat que per qüestions tècniques no es pot implementar una nova línia de bus. De fet, el contracte per a la gestió del transport públic del municipi s'ha de licitar, la qual cosa fa impossible la creació de noves línies de bus. De totes maneres, el regidor de Mobilitat, José Gallardo, ha assegurat que l'Ajuntament està "negociant amb l'AMB", i que aquesta és una qüestió que es té en compte. Gallardo, però, ha reconegut que el Govern té altres prioritats per damunt: "la moció és electoralista", ha dit a Junts per Sant Cugat.

Per la seva banda, Ciutadans ha presentat esmenes a la moció. Unes esmenes que no han estat aprovades: "És una moció poc treballada, i amb poca voluntat d'acord", ha dit el portaveu taronja, Aldo Ciprian.

Cristina Paraira ha utilitzat el torn de rèplica: "Tenen poc coneixement de què passa a les zones d'oci. Els convido a veure l'acumulació de vehicles que hi ha", ha assenyalat. També ha tornat a contestar, amb esperit constructiu, el regidor de Mobilitat: "Recollim la idea de la moció, però ho estem treballant amb qui toca, que és l'AMB. Tècnicament no es pot crear una nova línia", ha dit.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem