Suport institucional per a l'eliminació de la violència contra les dones

El manifest d'enguany posa de rellevància, sobretot, les violències sexuals

Sant Cugat dóna suport al manifest institucional redactat amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, que se celebra el 25 de novembre.

Un manifest signat per la Generalitat, les quatre diputacions provincials, la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis, que, enguany, posa de rellevància les violències sexuals, perquè "són la màxima expressió de la dominació patriarcal envers les dones".

I és que tal com destaca el document "les violències sexuals no són socialment contestades de manera contundent, al contrari, la prevalença del sexisme en l'ordre simbòlic hegemònic de la nostra societat indueix a qüestionar la dona víctima de l'agressió".

En el document, les institucions i administracions públiques recorden que "hem de cooperar per implantar un model d'abordatge respectuós amb la llibertat de les dones, reparador del dany i innovador amb la difícil tasca de prevenir la violència masclista fins a eradicar-la definitivament".

Mireu les millors imatges del ple municipal de novembre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem