Un pèrit afirma que és normal que Ferrovial guanyés el concurs del PAV-3

El pavelló 3 de la rambla del Celler és l'adjudicació investigada per pressumptes comissions irregulars de Convergència

Un enginyer amb plaça de funcionari de l'estat ha assegurat aquest dimarts 16 de maig, durant el judici del Cas Palau, que les obres públiques aconseguides per Ferrovial a canvi de suposades comissions irregulars a CDC es van adjudicar de forma correcta.

Segons aquest pèrit, contractat per la constructora, el pavelló municipal de Sant Cugat, les obres de la Línia 9 del Metro, la Ciutat de la Justícia, i unes obres hidràuliques van seguir els criteris habituals de licitació, adjudicació i contractació. Així, analitzant les clàusules del concurs i l'oferta de Ferrovial que va guanyar, el pèrit ha explicat que és normal que guanyés l'adjudicació del pavelló santcugatenc perquè l'oferta tècnica era molt superior a l'altra licitadora.

D'altra banda, aquest pèrit, a preguntes de l'advocat de Ferrovial, ha explicat que l'empresa va guanyar també moltes adjudicacions d'obra pública a partir del 2004, quan a la Generalitat ja no governava CDC sinó el tripartit.

Per aquest dimecres està prevista la declaració dels últims pèrits-testimonis, tres mossos d'Esquadra, i ja serà el torn de la presentació de les conclusions definitives per part de les acusacions.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem