Jornada de donació de sang a Sant Cugat

Després dels atemptats terroristes, el Banc de Sang va avisar que caldrien donacions durant els dies posteriors per mantenir reserves

La Creu Roja de Sant Cugat acollirà una jornada de donació de sang el pròxim dijous, dia 31 d'agost. Des de les cinc de la tarda i fins a les 20.30 h, els santcugatencs podran fer donacions de sang a la seu de Creu Roja, al carrer de Sant Juli, al costat del CAP de La Mina.

Després dels atemptats terroristes a Barcelona i Cambrils, amb quinze morts i més d'un centenar de ferits, els ciutadans van reaccionar de manera solidària i van omplir hospitals i altres centres per fer donacions de sang. Des del Banc de Sang van agrair la col·laboració dels ciutadans però van anunciar que disposaven de les reserves necessàries per poder actuar en situacions d’emergència: "Per això hem pogut disposar de la sang necessària per poder atendre els ferits en l’atemptat".

És per això, que el Banc de Sang va convidar als ciutadans a donar sang a partir de la setmana posterior a l'atemptat. "La sang és un element biològic que caduca. Per aquest motiu, emplacem a les persones que vulguin donar sang a què vinguin al llarg de la setmana vinent per remuntar novament les reserves". Per tant és important seguir donant sang i garantir reserves per deu dies.

Mira si pots donar sang.

Els llocs on es pot donar sang.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem