Altar espontani a la plaça de Barcelona en homenatge a les víctimes dels atemptats

Iniciativa ciutadana de record a les víctimes dels atacs terroristes a Cambrils i Barcelona

De manera espontània, alguns santcugatencs han començat a homenatjar les víctimes dels atemptats terroristes viscuts a Catalunya amb un altar de flors i records a la plaça de Barcelona. El 17 d'agost, una furgoneta atropellava desenes de persones i deixava 13 morts i més d'un centenar de ferits a La Rambla de Barcelona; mentre que un altre atac a Cambrils va deixar una víctima mortal. Dues ferides són santcugatenques i un home i un nen de tres anys veïns de Rubí van perdre la vida a Barcelona.

Així, la font de la plaça de Barcelona de Sant Cugat s'ha convertit des del divendres a la nit amb un altar en record a les víctimes de l'atemptat reivindicat per Estat Islàmic. Una santcugatenca va difondre la iniciativa per les xarxes socials i va demanar la implicació dels ciutadans per omplir l'espai de flors i missatges de suport.

Una mostra més de solidaritat dels santcugatencs. El mateix divendres a les dotze del migdia, centenars de ciutadans es van concentrar a la plaça de la Vila i van fer cinc minuts de silenci per mostrar el rebuig de la ciutat a la violència terrorista que ha colpejat Catalunya.

Altar a la plaça de Barcelona en homenatge a les víctimes dels atemptats terroristes

Més informació
 
Comentaris

Destaquem