José A. Morán:“No per esperada deixa de ser una notícia dolorosa i difícil d’assumir”

En aquesta edició el protagonista és el José A. Morán

Delphi va anunciar el 2016 el tancament de la planta i José Antonio Morán va haver de liderar les negociacions dels treballadors en un moment especialment dur per a la històrica planta.

Podeu llegir el perfil sencer al Món Sant Cugat.

Com aconseguir Món Sant Cugat

Món Sant Cugat, a la portada del TOT

Món Sant Cugat, el monogràfic del TOT Sant Cugat que es publica dos cops l’any, un al gener i l’altre al juny, va dirigit a la gent com tu, que vol anar més enllà. Que vol descobrir, aprofundir i entendre la realitat més propera. L'edició ha estat un èxit d’acollida, la qual cosa us agraïm. Món Sant Cugat us ofereix continguts divulgatius sobre l'actualitat i el patrimoni històric, cultural, social, econòmic i humà santcugatenc amb un format atractiu i de qualitat.

Si encara no teniu l'anuari Món Sant Cugat el podeu adquirir a través del web www.monsantcugat.cat, a diverses llibreries i a quioscos de la ciutat. Si voleu rebre les dues edicions a casa, o bé podeu entrar al web, trucar al 93 590 86 00 o bé enviar un correu electrònic a administracio@totmedia.cat. També podeu obtenir les altres edicions de la revista, la primera dedicada als orígens de la ciutat.

Des del TOT Sant Cugat, continuem apostant per la informació local de qualitat perquè creiem fermament que és una de les eines d'integració dels ciutadans al seu entorn més proper.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem