L'alcaldessa de Sant Cugat mostra el seu condol per la mort dels joves a l'allau del Perú

Desrpés dels 5 minuts de silenci, l'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha expressat el seu condol per la mort dels joves en "un dia molt trist"

L'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha volgut expressar el seu condol a les famílies, amics i companys de Sergi Porteres i Adrià Sanjuan Perelló, els dos joves santcugatencs que van morir a l'allau dels Andes, al Perú. Fortuny ha reconegut, el dimarts 9 de gener, que "era un dia molt trist per Sant Cugat". A més, l'alcaldessa ha assenyalat que "ara és el moment d'acompanyar a les famílies i respectar aquests moments íntims".

D'altra banda, ha afirmat que des de l'Ajuntament ja s'ha començat a treballar en l'acompanyament de les famílies: "Des de l'Ajuntament i també per part del Govern de Catalunya ja s'està fent aquest acompanyament pel que fa a tots els tràmits administratius que puguem agilitzar, i també, evidentment, en el necessari suport psicològic".

Tot això ho ha explicat davant dels mitjans de comunicació, després dels 5 minuts de silenci que s'han realitzat davant de l'ajuntament en record a les dues víctimes santcugatenques.

Més info: Record emotiu als morts santcugatencs de l'allau del Perú a l'ajuntament

Més informació
 
Comentaris

Destaquem