Condol de la Fundació Collserola on van estudiar els joves morts al Perú

Les dues víctimes santcugatenques van ser alumnes de l'Escola Avenç i l'Escola Ramon Fuster

Els centres educatius de la Fundació Collserola han mostrat en un comunicat el seu condol i el suport a les famílies de les víctimes de l'allau al Perú. Els tres joves alpinistes, dos d'ells santcugatencs, que van morir juntament amb el seu guia peruà, i un altre va resultar ferit en un accident al cim Nevado Mateo, havien estat alumnes dels centres educatius de la Fundació.

El santcugatenc Sergi Porteros Perelló i Gerard Borrull Regal van ser alumnes de l'escola Avenç, i el santcugatenc Adrià Sanjuan Pello i Paolo Belmonte Calderón (que va resultar ferit) van estudiar a l'escola Ramon Fuster. El Sergi, el Gerard i l'Adrià van cursar posteriorment els estudis de Batxillerat a l'escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia.

"Des de la Fundació Collserola i les seves escoles estem consternats per l'accident i volem traslladar el condol a les seves famílies", han apuntat.

Aquesta no ha estat l'única mostra de condol, que s'han anat succeint durant la jornada. A la plaça de la Vila s'han guardat 5 minuts de silenci en record seu, i les banderes onegen a mig pal. L'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha mostrat el seu suport a les famílies. També el Club Handbol Valldoreix i l'Handbol Sant Cugat han mostrat el seu suport als familiars.

Les mostres de condol també han arribat per part del President de la Generalitat, Quin Torra, i del President del Govern espanyol, Pedro Sánchez, així com per part dels Gausacs, colla de la qual havia format part Sergi Porteros.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem