Els Bastoners se sumen al condol per la mort dels alpinistes

Un dels joves, Sergi Porteros, havia format part de la colla bastonera de Sant Cugat

Els Bastoners de Sant Cugat s'han sumat a les mostres de condol per la mort de dos joves santcugatencs, un cerdanyolenc, i el seu guia, de nacionalitat peruana, en l'allau dels Andes, al Perú. Els Bastoners recorden en una piulada a Twitter el qui va ser membre de la colla, Sergi Porteros, mostrant el seu suport a la família i amics de les víctimes.

Els dos nois santcugatencs eren exalumnes del Ramon Fuster i de l'Avenç. A més de casteller, Porteros havia estat jugador de l'Handbol Sant Cugat i del Club d'Handbol Valldoreix, a més de membre de l'Esbart Sant Cugat, i els Gausacs.

Durant la jornada s'han succeït les mostres de condol a les famílies de les víctimes. A la plaça de la Vila s'han guardat 5 minuts de silenci en record seu, i les banderes onegen a mig pal. L'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha mostrat el seu suport a les famílies. També el Club Handbol Valldoreix i l'Handbol Sant Cugat han mostrat el seu suport als familiars.

Les mostres de condol també han arribat per part dels Gausacs, i dels centres educatius de la Fundació Collserola, on van estudiar els joves. També hi ha hagut mostres de condol del President de la Generalitat, Quin Torra, i del President del Govern espanyol, Pedro Sánchez.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem