Record emotiu als morts santcugatencs de l'allau del Perú a l'ajuntament

L'Ajuntament ha decretat un dia de dol, les banderes del consistori onegen a mig pal i totes les activitats del dimarts queden suspesses

Sant Cugat ha recordat amb 5 minuts de silenci als dos joves santcugatencs que van perdre la vida el diumenge 6 de gener a l'allau dels Andes, al Perú: Sergi Porteros i Adrià Sanjuan Perelló. Els 5 minuts de silenci s'han fet el dimarts 8 de gener al migdia, davant de l'ajuntament de Sant Cugat i amb la presència de familiars i amics dels dos santcugatencs que van perdre la vida, a més dels diferents regidors de l'Ajuntament. En total, una 50a de persones s'han reunit a la plaça de la Vila per homenatjar als dos joves que van perdre la vida.

Una 50a de persones han assistit als 5 minuts de silenci. FOTO: Bernat Millet

Una 50a de persones han assistit als 5 minuts de silenci. FOTO: Bernat Millet

A més, les banderes del consistori onejaran a mig pal fins al dimecres 9 de gener i totes les activitats previstes pel dimarts 8 han quedat suspeses. D'altra banda, l'Ajuntament ha assenyalat que les dues famílies s'han acollit l'ajuda d'emergència que l'Ajuntament de Sant Cugat activa per aquests casos.

Posteriorment, l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha atès als mitjans de comunicació i ha donat el condol a la familia.

Més info: L'alcaldessa de Sant Cugat mostra el seu condol per la mort dels joves a l'allau del Perú

Més informació
 
Comentaris

Destaquem