Els Gausacs mostren el seu condol per la mort dels joves al Perú

Els Castellers de Sant Cugat recorden el membre de la colla, Sergi Porteros

Els Castellers de Sant Cugat han mostrat el seu condol per la mort de dos joves santcugatencs i un cerdanyolenc, i el seu guia, de nacionalitat peruana, en l'allau dels Andes, al Perú. Els Gausacs recorden en una piulada a Twitter el membre de la colla, Sergi Porteros, mostrant el seu suport a la seva família, així com a les famílies de les altres tres víctimes, el també santcugatenc Adrià Sanjuan, el cerdanyolenc Gerard Borrull, i el seu guia.



Els dos nois santcugatencs eren exalumnes del Ramon Fuster i de l'Avenç. A més de casteller, Porteros havia estat jugador de l'Handbol Sant Cugat i del Club d'Handbol Valldoreix, a més de membre de l'Esbart Sant Cugat.

Durant la jornada s'han succeït les mostres de condol a les famílies de les víctimes. A la plaça de la Vila s'han guardat 5 minuts de silenci en record seu, i les banderes onegen a mig pal. L'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha mostrat el seu suport a les famílies. També el Club Handbol Valldoreix i l'Handbol Sant Cugat han mostrat el seu suport als familiars.

Les mostres de condol també han arribat per part del President de la Generalitat, Quin Torra, i del President del Govern espanyol, Pedro Sánchez.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem