Mor un gos enverinat a la Floresta

El propietari del gos explica que anava passejant amb l'animal quan de cop i volta va veure que menjava alguna cosa

Jordi Seguí passejava amb el seu gos pel bosc de la Serreta, diumenge, 17 de gener. "Vaig anar a buscar pinyes amb el meu gos com faig habitualment i de cop vaig veure que no hi era; quan va tornar estava menjant alguna cosa", explica el propietari.



No va ser fins dilluns al matí que en Jordi va veure que el seu gos, en Coco, una mescla entre pastor alemany i schnauzer, mostrava símptomes d'enverinament. "Dilluns al matí no volia sortir de la seva caixa, vaig pensar que tenia mal de panxa, fins i tot, em va arribar a mossegar".



La matinada de dilluns a dimarts el gos va començar a vomitar i el dimarts es va morir. "L'alè li feia una olor molt forta d'amoníac, quan vaig sentir aquesta pudor vaig pensar que estava enverinat".

D'altra banda, Seguí també ha explicat al TOT que d'ençà que el gos el va mossegar ha tingut vòmits i espera resultats de l'analítica per si l'enverinament ha pogut afectar-lo.

Més casos de gossos morts

Al mes d'agost un gos es va morir després de menjar boles de carn amb vidres que va ingerir mentre passejava per Can Magí. A més,  l'any passat ja es van trobar diverses boles de carn enverinades per diversos parcs, les quals, fins i tot, van arribar a causar la mort d'una gossa.


També el novembre del 2013, a Mira-sol, tres gossos van morir enverinats. 

Més casos a Catalunya

Des del 9 de gener, a Banyoles estan en alerta per l'enverinament de diferents gossos. En total són set els gossos que s'han mort a la zona del Pla de l'Ametller, l'últim el dia 19 de gener.

En paral·lel, els veïns de la Vila Olímpica de Barcelona estan en alerta després que, en els darrers dies, hagin aparegut tres gossos morts a la zona de la platja, als Pipicans i als jardins de Mercè Plantada.

Un dels gossos va morir enverinat –així ho va corroborar un veterinari– i tot apunta que els altres dos cans també. Així n'informava La Vanguardia aquest dimecres, que apuntava que la  policia ja n'està alerta i que treballen en dispositius especials de vigilància.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem