Més manteniment i neteja a la Floresta

Un veí de la Floresta va fer un llistat amb desperfectes pels carrers del barri

Des del mes de gener, la Floresta compta amb quatre persones de la brigada de neteja per tal de fer un manteniment diari al barri. És una reivindicació que els veïns han expressat en més d'una ocasió en els Consells de Barri i que solicitaven a l'Ajuntament amb l'objectiu d'aconseguir un entorn més net. Una iniciativa que també s'ha posat en marxa a les Planes.

El mes de desembre, es va celebrar una reunió sobre neteja i manteniment a la Floresta on va assistir la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira. Els veïns van expressar les seves demandes i una de les solucions proposades des de l'equip de govern va ser engegar aquesta brigada especial, esperada des de feia mesos. “Hi són i es nota”, comentava el president del Consell de Barri, Ramon Piqué.

L'Ajuntament també està estudiant ubicar un punt verd de reciclatge a la Floresta mitjançant un camíó. Aquest deixaria un contenidor en un punt concret del barri i, quan s'omplís, el buidaria i el portaria a un altre lloc.

Desperfectes als carrers

D'altra banda, un veí de la Floresta, Nahuel Quimasó, ha estat elaborant les últimes setmanes un llistat amb els desperfectes que hi ha en carrers del barri.

El Consell de Barri va traslladar la petició a l'Ajuntament, que ha enviat una llista provisional de carrers que arreglaran. Així, una brigada s'haurà d'encarreg de millorar alguns desperfectes de la via pública.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem