Els presidents Sánchez i Torra mostren el seu condol amb els morts als Andes

El Govern català està pendent de la repatraciació dels cossos dels catalans morts en l'allau al Perú

El president de la Generalitat de Catalunya i el president del Govern espanyol han enviat missatges de condol pels quatre morts en una allau als Andes del Perú. Les víctimes són tres joves catalans, dos de Sant Cugat i un de Cerdanyola, i el seu guia, de nacionalitat peruana, que van morir com a conseqüència d'una allau quan descendien del cim Nevado Mateo, d'uns cinc mil metres d'altura.

Pedro Sánchez i Quim Torra han mostrat la seva solidaritat als familiars i amics de les víctimes amb missatges a les xarxes socials.

Més info: Dos nois de Sant Cugat morts i un de Cerdanyola a l'allau del Perú

"En nom del Govern trasllado el nostre condol a les famílies dels joves morts en aquest tràgic accident al Perú. Treballem per la seva repatriació", ha escrit el president Torra. Per la seva banda, el president Sánchez ha comentat: "El meu afecte i condolències per a les famílies i amics dels tres muntanyencs espanyols, i el seu guia peruà, morts en una allau en intentar pujar un cim al Perú. Els meus desitjos d'una ràpida recuperació del quart espanyol que ha aconseguit sobreviure a l'accident".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem