Tornen a casa i enxampen el veí que havia matat el seu gos aixafant-lo

Els fets van passar diumenge, 27 de setembre, a les 8 del vespre

Uns veïns de Mira-sol es van trobar amb una tragèdia diumenge al vespre quan van tornar a casa. Un veí havia entrat al jardí de l'habitatge, el van trobar situat en un racó del pati amb un pal a la mà i amb el seu cadell a sota el peu.



Quan els propietaris de l'animal li van demanar què feia, ell va respondre que no feia falta fer res més i que el gos estava mort.



Ràpidament, la parella de la casa va portar el gos al veterinari, però no van poder fer res per salvar-li la vida: estava aixafat i tenia la melsa rebentada.



La Policia Local va arribar al lloc dels fets i es va emportar l'home detingut; pel que sembla, ell mateix va ser qui va trucar al cos policial advertint que anava a entrar en un habitatge perquè li feien nosa unes branques que sobresortien de la tanca del pati de la casa, al carrer.



La policia va informar els propietaris de l'animal que l'home té problemes psicològics i que no es pot fer res contra ell.

Ara, els veïns estan preocupats per la resta de gossos que tenen. "Tenim por que els hi passi alguna cosa i que no li passi res a un home que ha matat un pobre animal".



Els fets estan denunciats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem