contingut promocionat
HUGC L

 

Tot a punt per a l'entrega de premis del TOT Fotoportada, aquest dimarts 26 d'octubre

L'entrega de premis es farà aquest dimarts a les 19 hores la plaça de Barcelona, moment en què també s'inaugurarà l'exposició

Aquest dimarts 26 d'octubre a les 19 hores la plaça de Barcelona acollirà la celebració de l'entrega de premis del TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya. L'entrega té per objectiu reconèixer les millors imatges del concurs amb tot un seguit de premis entre sopars, nits en hotels i spas, massatges o subscripcions a clubs esportius, tallers, xecs de compra per a botigues, equips informàtics, ulleres, per valor de 8.000 €.

Després de l'entrega de premis, s'inaugurarà l'exposició de les més de 1200 fotografies participants en el concurs, repartida en quatre places del centre: plaça d'Octavià, Lluís Millet, Can Quitèria i Barcelona. A més, algunes de les instantànies guanyadores es reproduiran a la portada del TOT.

Vota la teva fotografia preferida

Encara ets a temps de votar aquella fotografia participant en el TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya que més t'agradi. A través de la web del TOT Fotoportada pots votar entre totes les imatges preseleccionades pel jurat del TOT Fotoportada. I és que enguany han participat més de 1.200 fotografies. La votació, oberta a tothom, es pot fer fins al diumenge 24 d'octubre. 

 

'No diguis blat...' - feta a Sant Cugat. FOTO: @l.angelot

'Swimming pool' - feta a Sant Cugat. FOTO: Pepe Clemente

'El món cap per avall' - feta a Cala Es Bot, Menorca. FOTO: ulldepeix360

Another year, same place. Feta a Tossa de Mar. FOTO: @adrianamv89

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem