Calvet sobre Torre Negra: "Ens enfrontem a un enemic molt poderós"

Una sentència del TSJC ha donat la raó a Nuñez i Navarro i ha tombat la modificació urbanística que va fer l'Ajuntament per passar aquesta zona d'urbanitzable no programada a no urbanitzable.

"Continuem dient amb veu alta que no volem que Torre Negra s'urbanitzi". Així de contundent ha estat el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, en resposta a les declaracions de la constructora Nuñez i Navarro que va acusar a l'Ajuntament de "mala fe i temeritat" pel que fa a la gestió del conflicte de Torre Negra. Calvet ha assegurat que Nuñez i Navarro es mou per interessos particulars i que la ciutat de Sant Cugat no vol que es creixi urbanísticament cap a Torre Negra, sinó que l'aposta del model de ciutat santcugatenc 'ha estat l'expansió urbanística cap a la B-30.

L'Ajuntament ja ha anunciat que presentaria un recurs de cassació Tribunal Suprem i també que treballarà per una nova modificació urbanística per evitar que Torre Negra s'urbanitzi. "Ens enfrontem a enemics poderosos i la nostra resposta ha de ser amb tota la complexitat que requereix la defensa de Torre Negra".

En declaracions al TOT, algun dels altres petitis propietaris dels terrenys ha reclamat a l'Ajuntament que s'assegui a negociar amb ells. Sobre si el consistori aposta per les negociacions, Calvet ha estat encara més contundent". "En el seu moment ja ens vam asseure a negociar amb els propietaris als quals se'ls hi va oferir permutes, hi va haver un propietari que s'hi va acollir i la resta no. Se'ls hi va oferir la possibilitat i si segueixen la via contenciosa de Nuñez i Navarro, saben que s'exposen a què Torre Negra s'acabi de qualificar de manera ferma com a sòl no urbanitzable i així quedi".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem