Núñez i Navarro recalca la "temeritat i mala fe" de l'Ajuntament amb Torre Negra

El grup, propietari del 60% dels terrenys de Torre Negra, recorda que va presentar una projecte d'urbanització que "preservava el 80% de l'entorn"

El grup Núñez i Navarro és propietari del 60% dels terrenys de l'àmbit a Torre Negra i des de fa anys està immers en una batalla judicial amb Sant Cugat per "defensar els seus drets d'urbanització" en aquest entorn. El darrer episodi ha estat la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que ha donat la raó a Núñez i Navarro, i ha tombat la modificació urbanística que va fer l'Ajuntament per passar aquesta zona d'urbanitzable no programada a no urbanitzable.

"La valoració és molt simple: la mateixa sentència diu que l'actuació de l'Ajuntament no està ajustada a dret i diu, per segona vegada, que han actuat amb mala fe i temeritat", exposa l'advocat de Núñez i Navarro, Rafael Jiménez, que recorda que és "la quarta, cinquena i enèsima vegada que la justícia" els dóna la raó.

És per això que Jiménez insta a l'Ajuntament de Sant Cugat a "reflexionar" i lamenta l'anunci de l'equip de govern de tirar endavant una nova modificació urbanística per tornar a qualificar de no urbanitzable l'àmbit de Torre Negra: "Posa de manifest la seva mala fe i la seva temeritat".

"Estem intentant que se'ns reconeguin els nostres drets d'urbanització", resumeix el lletrat, que explica que mai ningú de l'equip de govern santcugatenc s'ha posat en contacte amb ells.

"No es vol urbanitzar tot"

Un dels propietaris particulars de l'àmbit de Torre Negra, Domènec Miquel, va exposar al TOT que l'única sortida viable per la ciutat seria que l'Ajuntament permetés urbanitzar part d'aquest sector. En aquest sentit, Rafael Jiménez recorda que "no es vol urbanitzar tot" i assegura que el projecte d'urbanització que van presentar a principis dels 2000 "preservava un 80% de l'entorn".

Amb tot, Núñez i Navarro emprendrà les actuacions legals necessàries si considera que els seus drets "estan sent perjudicats".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem