L'Ajuntament crea una comissió per estudiar la llicència dubtosa de la Costa del Golf

El Ple Municipal aprovarà la creació d'una comissió perquè analitzi la llicència urbanística que ha acabat costant 600.000 euros municipals

Els 600.000 euros d'indemnització que l'Ajuntament ha de pagar a uns veïns de la Costa del Golf que van interposar una demanda contra el Consistori per una llicència d'obres dubtosa  va posar en alerta els partits de l'oposició a Sant Cugat. Entre ells ERC-MES, que en el Ple Municipal del juliol va portar una moció per crear una comissió informativa especial per esclarir tots els detalls del tema.

Ara, el Ple Municipal de setembre aprovarà definitivament la creació d'aquesta comissió d'investigació, que té la tasca específica d’anàlisi, estudi amb avaluació integral i redacció d’informe i conclusions sobre aquesta llicència urbanística dubtosa.

 

La comissió estarà presidida per Ferran Villaseñor, regidor d'ERC-MES- Hi haurà representants de totes les forces polítiques: Damià Calvet (CiU), Ramon Piqué (CUP-PC), Múnia Fernández-Jordán (Ciutadans), Èric Gómez (ERC-MES), Roser Casamitjana (ICV-EUiA), Álvaro Benejam (PP) i Pere Soler (PSC).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem