Valldoreix tindrà un nou complex esportiu privat

Tindra piscina i pista de gespa artificial, entre altres

L'Ajuntament de Sant Cugat ha iniciat els tràmits per permetre la construcció d'un complex esportiu privat a Valldoreix. L'equipament comptarà amb piscina, pavelló i altres espais esportius. S'ubicarà a l'avinguda de Vall d'Or, número 16, i podria ser una realitat durant el 2019.

El Ple Municipal ha aprovat aquest 19 de febrer, amb els vots a favor del PDeCAT-Demòcrates i PSC, el pla especial per definir els usos del solar que acollirà el complex esportiu. El projecte preveu la possibilitat d'instal·lar rocòdrom, pista per córrer i entrenar, pista d'entrenament coberta, piscina, pavelló, pista d'obstacles i pista de gespa artificial, entre altres instal·lacions.

El promotor privat que construirà el complex haurà d'acabar de definir el projecte i decidir com serà la gestió, és a dir, com podran accedir els ciutadans a les instal·lacions. Sigui com sigui, serà un espai privat obert als veïns i veïnes i queda per saber si hi haurà socis, es pagaran quotes...

"És una mostra de la fortalesa i activitat econòmica de Sant Cugat, donarà vida econòmica i social al municipi", destaca el tinent d'alcalde d'Urbanisme i Economia, Damià Calvet, que assenyala la dificultat que es desenvolupin projectes privats en solars d'equipaments.

Des de l'oposició, ERC-MES i ICV-EUiA han plantejat dubtes sobres els efectes en la mobilitat, el trànsit i l'aparcament de zona i han fet incís mancances en el transport públic.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem