Els diables més petits prenen divendres Sant Cugat

El Correfoc infantil de Festa Major se celebra aquest divendres, 1 de juliol a partir de les 20.30 hores

Els Diablons de Sant Cugat són els protagonistes del Correfoc infantil de Festa Major. Una nova cita amb el foc, la festa i la tradició que se celebrarà aquest divendres, 1 de juliol, a partir de les 20 hores.

Aquest any, la colla local estarà acompanyada per Diables Se Me'n Refum de Sant Sadurní d'Anoia i per Diables de Can Sant Joan de Montcada i Reixac.

El correfoc començarà a la plaça d'Octavià, i seguirà el següent recorregut: carrer Plana Hospital, carrer de la Fàbrica, carrer de Santa Anna, carrer de Castillejos, carrer de Sant Martí, carrer de Sabadell, plaça de Sant Pere, carrer d'Enric Granados, avinguda de Rius i Taulet, plaça dels Quatre Cantons, carrer de Gorina, plaça de Magí Bartralot, carrer del Carme, carrer de Santiago Rusiñol i plaça d'Octavià.

Per un correfoc segur

Loading...

Loading...

 

El TOT amb la Festa Major

Correfoc infantil. FOTOS: Lali Puig

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat, que podeu veure en imatges i vídeo. A la nit, la festa arribava a la plaça d'Octavià, amb la música de Pantaleó i Obeses, i el seguici nocturn, que pot reviure en fotografies i vídeo.

Mireu les imatges de dimarts de Festa Major.

Dimecres se celebrava Sant Pere, i entre d'altres activitat es vivia el Seguici de Sant Pere i el tradicional ball del Paga-li, Joan. No us perdeu les imatge si el vídeo, amb protesta inclosa de les entitats durant l'esclat de festa. Ja a la nit, era Judit Neddermann qui posava la música a la plaça de Barcelona, entre d'altres activitats.

Mireu les imatges de dimecres de Festa Major.

A més, fins aquest divendres, es pot gaudir del Mapping de Festa Major, que també podeu reviu en vídeo i imatges.

Fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donen forma a la festa grossa més llarga del municipi. I, com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de si la Festa Major.

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem