La caseta del CPA enceta 6 dies de festa amb la cultura andalusa com a protagonista

La Festa Major de Sant Cugat se celebra des d'aquest dimarts 28 de juny fins a diumenge 3 de juliol

La tradicional caseta del CPA ha obert les seves portes aquest dimarts 28 de juny al vespre. Després de la inauguració de l'espai, que va comptar amb les autoritats locals i el president del CPA, Antonio Rodríguez, es va donar el tret de sortida a una festa amb 6 dies plens d'activitats. 

Les actuacions de flamenc, la música tradicional andalusa i la seva gastronomia seran les protagonistes d'un programa format per 32 propostes.

Mireu les millors imatges del primer dia de Festa Major.

Programa d'activitats

La caseta del CPA se situa al carrer de Josefina Mascareñas FOTO: Haidy Blanch

Aquest dimecres 29, dia de Sant Pere, el CPA començava l'activitat a les 11.00h del matí amb un dinar popular que barrejarà la gastronomia andalusa amb la catalana i a les 15.00h de la tarda Katy Olivares oferirà un concert de música tradicional espanyola. 

 

 

La festa continuarà dijous 30, a partir de les 19.30h del vespre, quan el CPA celebrarà el 39è aniversari de l'entitat amb la participació de diverses entitats andaluses i locals, destacant l'actuació de flamenc fusió que oferirà el reconegut Jesús Sumarriva.

 

 

Divendres, el ball i la dansa tradicional seran els protagonistes. A partir de les 19.00h, l'Esbart de Sant Cugat, la Batucollserola, l'Associació Cultural Andalusa Aromas del Sur i Javier Jurado pujaran a l'escenari de la caseta del CPA.

 

 

Pel que fa a dissabte la caseta estarà oberta des de les 11.00 del matí. Una jornada que comptarà amb una desfilada de pentinats, la degustació de gaspatxo i balls.

 

 

Finalment, diumenge 3, la caseta del CPA acollirà una festa extremenya per celebrar l'agermanament amb la localitat de La Haba. La cita comptarà amb un dinar popular amb gastronomia de les dues regions. A les 20.30h hi haurà la gran actuació que donarà pas al fi de festa. 

 

 

A banda de les activitats destacades, cada nit hi haurà música per passar-ho bé. 

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat. 

Des de llavors, i fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donaran forma a la festa grossa més llarga del municipi. 

Com no podia ser d'una altra manera el TOT farà un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de sí la Festa Major. Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podreu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem