Judit Neddermann compartirà ' Un segon' amb Sant Cugat

La cantautora catalana ofereix un concert a la plaça de Barcelona aquest dimecres de Festa Major

Judit Neddermann arriba aquest dimecres, 29 de juny, a les 22.30 hores, a la Festa Major de Sant Cugat. Ho fa amb un concert a la plaça de Barcelona on presentarà el seu darrer treball, Un segon, sense deixar de repassar els temes del primer treball discogràfic, Tot el que he vist.

Com explicava la cantautora en una entrevista al TOT Sant Cugat, "farem una mena de visita a totes les cançons que he fet fins ara. Hem seleccionat les millors, i són unes 15 o així; una hora i quart de concert". La proposta de Neddermann són "cançons que parlen de les coses més quotidianes. Històries d'amor, de desamor... sobretot parlo de les relacions humanes que tenim, i de com patim, com estimem, i com ens va la vida en general", descriu Neddermann.

Un concert per gaudir-lo des de diferents perspectives. "Només per la banda de músics que porto, que són tots boníssim, ja hi vindria. Però, a més a més, crec que les cançons, encara que no s'hagi escoltat el disc, són molt fàcils d'escoltar. Quan les escoltes per primera vegada, crec que segueixes molt bé el discurs, la música. És molt senzill gaudir-ho. Tothom ha de venir, els que ho coneguin, per si volen repetir, i els qui no, per conèixer-ho, que val la pena descobrir música!", anima Neddermann.

El TOT amb la Festa Major

El TOT, amb la Festa Major  FOTO: Artur Ribera

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat. 

Des de llavors, i fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donen forma a la festa grossa més llarga del municipi. 

Com no podia ser d'una altra manera el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de sí la Festa Major. Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencava la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem