La Plaça: Cuina clàssica modernitzada

Amb totes les condicions per a ser un referent

Pere Esquerda, el tastador Pere Esquerda, el tastador
Per a un nou restaurant, estar en el “rovell de l’ou” de la ciutat, davant del Monestir és tot un privilegi però també una gran responsabilitat. I La Plaça ha agafat aquesta responsabilitat com a objectiu, tenint les idees molt clares de què cal fer per convertir-se, potser ben aviat, en un “referent” a la ciutat. Les condicions hi són: bon lloc, una cuina clàssica amb tocs de modernitat dissenyada per a “sorprendre”, un servei acurat, un local excepcional i una experiència dels seus fundadors que resulta impressionant i aclaparadora. Es tracta que tots aquests elements segueixin rodant com fins ara i l’èxit queda més que assegurat.

Temps al temps, doncs ho podrem valorar, creiem, amb la màxima satisfacció. Però passem als fogons i destaquem-ne uns quants plats imprescindibles com: l’snap de pop amb cremós de patata i pebre vermell; les zamburiñas amb ceps i cava; els “callos” de La Plaça; la xatonada; el tàrtar de salmó marinat amb alvocat i wasabi; el timbal de botifarra de perol amb ceps i poma àcida; la broqueta d’ànec amb peres; el bacallà a la brasa o les mandonguilles amb ceba. I per tancar-ho dolçament, no us perdeu la confitura de fruits vermells i escuma de iogurt grec o la tatin amb gelat de vainilla.

Que vagi molt de gust!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem