Ajuntament i Coordinadora han de caminar junts

En el meu article del passat 12 d’agost reclamava com a objectiu necessari per aquest mandat recuperar el diàleg i la confiança entre la regidoria d’esports i les pròpies entitats, doncs s’havia perdut en els anteriors quatre anys. Malauradament, algunes de les declaracions realitzades tant per l’Alcaldessa com per part del Regidor d’Esports en els darrers mesos s’allunyen d’aquesta voluntat i per tant, crec necessària una rectificació no només de paraula sinó també en forma d’accions concretes per part de les persones que dirigeixen l’esport local de manera immediata.

Vaig viure en primera persona el naixement de la Coordinadora d’Entitats Esportives finalitzant els anys 90. En aquell moment, diferents entitats esportives van decidir unir esforços a l’hora de fer sentir la seva veu davant l’administració local per tal d’aconseguir millors instal·lacions o subvencions més justes i transparents, entre d’altres reivindicacions. L’objectiu final, sens dubte, era millorar l’esport a la nostra ciutat. Aquell esperit es manté també avui, quasi 13 anys desprès. Dubtar per tant de les intencions de la Coordinadora d’Entitats Esportives, amb sortides de to impròpies de qui ens governa a Sant Cugat, és injust i una falta de respecte a més d’una provocació per a totes aquelles persones que dirigeixen de forma altruista les entitats esportives realitzant una gran tasca en favor de l’esport local.

L’esport santcugatenc necessita més que mai que Ajuntament i entitats esportives vagin de la mà. En un moment complicat a causa de la crisi que ens afecta i previsiblement amb poques inversions a realitzar, seria desitjable que les parts seguin, dialoguin, marquin objectius comuns i estableixin prioritats, sense reticències i amb transparència, des del reconeixement i el respecte mutu, doncs el que surti d’aquestes trobades, incidirà favorablement en el dia a dia de l’esport a Sant Cugat.

L’anunci per part del Regidor d’Esports de presentar properament el seu full de ruta per aquest mandat és un bon moment per comprovar si el camí que escull el nou govern és el del diàleg o el d’ignorar les propostes de les entitats.

No vull finalitzar el meu darrer article de l’any sense desitjar a tots els lectors un bon any 2012 amb molta salut i ple de satisfaccions personals especialment per aquells que pitjor ho estan passant en aquests moments de crisi.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem