Arranjaments d’instal·lacions

Ja en tenim la confirmació. Si fa quinze dies ho vàrem sentir dir directament en el Consell Sectorial d’Esports, ara ho acabem de llegir en les pàgines del Diari on el regidor d’esports, Xavier Tizón, ens informa que es portaran a terme els arranjaments necessaris per poder posar al dia les instal·lacions esportives de la nostra ciutat. Ha calgut un període de reflexió, crec que convenient i necessari, per decidir què li convenia més a Sant Cugat; la construcció d'un nou pavelló esportiu o l’arranjament de les instal·lacions.

Particularment i coincidint amb molts representants del món de l’esport local trobo molt encertada la decisió, doncs hi ha força instal·lacions que requereixen ser posades al dia, doncs, sinó, anirem veient com se succeeixen situacions originades per la manca d'una total seguretat o per l’estat precari de determinades instal·lacions i que derivaran, com ja ha passat recentment, a lesions dels practicants, dels esportistes.

Confirma també el regidor en el Diari que els primers arranjaments que es portaran a terme i ja en aquest mes d’octubre seran en el camp de futbol de Can Magí i en el pavelló de l’escola Catalunya. Sembla doncs que l’inventari d'actuacions ja està decidit i ara cal anar portant a terme les obres necessàries i previstes per a cada instal·lació. Així mateix i tenint en compte l’actual marc econòmic en el que ens veiem tots involucrats, fa que el disposar de diners per portar a terme aquests actuacions sigui complex i complicat, per tant és d’agrair l’actitud i disposició de l'Ajuntament en la petició de les línies de crèdit a la Diputació de Barcelona que serviran per tirar endavant els arranjaments tal com va explicar en el Consell Sectorial d’Esports en Carles Brugarolas, tinent d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem