Una nova temporada

Som a mitjans d’agost, tornen els entrenaments, comença, doncs, de nou una nova temporada. Una nova temporada que com les anteriors l’afrontem amb moltes ganes i expectatives, amb nous projectes i objectius i sobre tot amb renovades il·lusions.

Una temporada en la que els equips sèniors, tant el masculí com el femení defensaran les màximes categories del futbol català, la Primera Catalana uns i la Preferent les altres. El futbol base també tindrà el seu protagonisme en màximes categories, equips en edat cadet, infantil, aleví i benjamí competiran amb equips del FC Barcelona, RCD Espanyol, DAMM, Cornellà, Nàstic de Tarragona, Europa, Gramanet, Jabac Terrassa i Mercantil, entre d’altres, representant així amb molt d`orgull el nom de la nostra ciutat en camps d’arreu de Catalunya.

Una nova temporada, com les anteriors, en la que prenen màxim protagonisme els valors. El de la integració amb el nostre equips SantCu-ASDI, el de la solidaritat en col·laboració amb la ONG Esport Solidari Internacional i el de la igualtat amb els nostres quatre equips femenins, i al que se li ha d’afegir com a novetat el Projecte SES amb la implantació del codi ètic del SantCu que pretén millorar la formació esportiva i educativa de tots els estaments de l'entitat.

Que comenci doncs la nova temporada tot desitjant els millors auguris a tots els esportistes i entitats de la nostra ciutat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem