El "Ministerio de Fomento" i la AP-7

Tot plegat fa evident que no tots el ciutadans som iguals en front dels diferents governs espanyols.

És incomprensible l'actitud del "Ministerio de Fomento" en vers els problemes de ciutadans de la nostra ciutat.

Els passos inferiors de l'autopista AP-7, (a) el del centre comercial i (b) el de l'HGC són un clar exemple d'inoperància o molt pitjor, d'incompetència. Sincerament, és penós de veure l'estat de deixadesa en que tenen aquests passos.  Ni fan, ni deixen fer, tan sols paraules buides i cap solució.

Un punt i a part són els sorolls de l'autopista AP-7.  Aquest és un greu problema amb el que han de conviure, els veïns de Mas Gener. Cap dels ministres de foment, de tots el colors, han mostrat el més mínim interès pels problemes d'uns veïns que paguen religiosament els seus impostos i que han de patir els efectes del soroll provinent de la AP-7, que supera tots els límits que estableix la Llei. Estic segur que si aquesta problemàtica es produís a "La Moraleja", ja s'hauria implantat una solució.

Tot plegat fa evident que no tots el ciutadans som iguals davant dels diferents governs espanyols. Ara bé, no t'oblidis de la campanya de "La Renda" eh?, ni de l'exigència de solidaritat permanent, d'altra banda et titllen immediatament d'insolidari.

Tots els governs centrals gasten diners que no tenen per altres coses, o sigui, a càrrec del dèficit, per exemple construir una xarxa d'AVE ineficient on les comissions semblen a l'ordre del dia.

Recordeu la frase molt sarcàstica que va etzibar el Secretari de Transports de EEUU Ray LaHood al llavors ministre Foment, José Blanc,  respecte  a l'AVE espanyol "Ustedes son ricos, nosotros no nos lo podemos permitir".

He arribat a una conclusió. Espanya no aprèn res de la seva historia.... 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem